MEDAPP APLIKACIJE

Mobilne aplikacije

Naše udruženje Vam nudi podršku od osmišljavanja, preko traženja sponzora i tehničke izgradnje do publikacije Vaše zamisli u obliku gotove mobilne aplikacije.

medNSmart
Google Play Store
Apple App Store

medNSmart  je klijent-aplikacija informacionog sistema digitalne biblioteke.
Aplikacija omogućava samostalnu besplatnu registraciju, pretragu kataloga objavljanih digitalnih izdanja udžbenika Medicinskog fakulteta u Novom Sadu kao i kupovinu, preuzimanje i čitanje digitalnih izdanja udžbenika bogatih multimedijalnim sadržajem kao što su video snimci i galerije fotografija.

 


 

DND Commerce
Google Play Store

Aplikacija DND Commerce je informativno edukativnog karaktera i namenjena je stručnoj i opštoj javnosti sa ciljem upoznavanja sa istorijatom, delatnosima i aktivnostima kompanije DND Commerce.

U odeljku aplikacije “Onama” korisnik se može upoznati sa osnovnim informacijama o kompaniji DND Commerce kao i delatnostima kompanije. U istom odeljku se nalaze podaci o istorijatu kompanije, i vizijama i tendencijama njenog razvoja kao i informacije o partnerima DND Commerce-a.
U odeljku “Vesti” korisnik može pronaći aktuelne vesti o aktivnostima kompanije kao i vesti značajne za delatnost kojom se DND Cmmerce bavi a koje će kompanija redovno objavljivati i obaveštavati korisnike putem notifikacija.

Odeljak “Edukacija” je namenjen informisanju korisnika o mnogobrojnim edukacijama koje komapnija DND Commerce godinama uspešno organizuje.


Priručnik za sterilizaciju
Google Play Store
Apple iBook

Digitalno izdanje knjige "Priručnik za sterilizaciju u medicini - vodič za medicinske sestre i tehničare" je skup kako osnova iz oblasti sterilizacije, tako i tehnika, procedura i protokola za izvođenje i održavanje sterilnosti u medicinskoj praksi.

Autor, VS VMT Alidini Fenmen, je svoje ogromno iskustvo iz prakse, koje je prikupio kao rukovodilac CS Vojnomedicinske akademije, pretočio u ovu knjigu praveći na taj način sjajan udžbenik za sve koji se bave sterilizacijom u medicini.

Digitalna knjiga je bogato ilustrovana i sadrži veći broj edukativnih video snimaka.

Izdavanje ove digitalne knjige je podržao DND Commerce.
Digitalnu knjigu "Priručnik za sterilizaciju u medicini" je priredilo MEDAPP udruženje.

 


ORL nedelja 2017. i RAAS 2017.

ORL nedelja 2017. i RAAS 2017. su kongresne aplikacije koje je MEDAPP udruženje izgradilo kao tehnički event organizator "ORL nedelje 2017" i "RAAS 2017.", skupova Srpskog lekarskog društva.

Ove aplikacije su pre kongresa mogle da se koriste za slanje apstrakta i registraciju za učešće dok su tokom održavanja event-a omogućavale učesnicima uvid u program kongresa, prosleđivale važna obaveštenja od organizatora, nudile korisne informacije o smeštaju i omogućavale lak i brz način kontaktiranja organizatora.

 


Allergy alarm
Google Play Store

Allergy alarm je android aplikacija informativno edukativnog karaktera namenjana opštoj populaciji i stručnoj medicinskoj javnosti.

Aplikacija je namenjana opštoj populaciji sa ciljem upoznavanja javnosti sa problemom oboljenja koje se naziva alergijski rinitis, kao i sa načinima lečenja i prevencije tog oboljenja.


Dr Kontar
Google Play Store

Aplikacija Dr Konatar je informativno edukativnog karaktera.

Ideja i realizacija aplikacije MedApp Creative team.
Copyright sva prava zadržana Stomatološka ordinacija Dr Konatar.


Poslednja izmena: utorak, 18. avgust 2020., 20:35