EVENT DOKUMENTOVANJE

Medijsko dokumentovanje i prenos

MEDAPP udruženje nudi potpuno medijsko pokrivanje događaja koji nam je poveren za organizaciju. Naše sveobuhvatno poznavanje informacionih tehnologija i medija nam je omogućilo da danas u ponudi imamo širok spektar usluga na polju dokumentovanja i prenosa skupova.

Pre  početka

Pre nego što Vaš događaj zaista i počne mi Vam nudimo načine da na atraktivan, savremen i jednostavan način doprete do učesnika.

Podizanjem internet prezentacije skupa Vi omogućavate učesnicima da na jednostavan način, sa jednog mesta nađu sve relevantne informacije vezane za događaj, da se prijave za učešće kroz onlajn formulare ili jednostavno i brzo kontaktiraju organizatora.

Pre nego što se materijal za događaj odštampa možete ga distribuirati učesnicima u digitalnom obliku.
Nedeljama pre događaja omogućite prijavljenim učesnicim preuzimanje preliminarnog programa i knjige sažetaka. Omogućite im da budu obavešteni i angažovani danima pre registracije na ulazu ka Vašem događaju.

Primeri internet prezentacije, digitalnog programa i knjige sažetaka

Dokumentovanje

Odlično ste odabrali temu Vašeg skupa, sjajno ste ga organizovali, imate eminentne predavače koji su nadahnuto izlagali ali bilo bi ih lepo da se ta izlaganja mogu i još neki put pogledati.

Pored fotografisanja učesnika na događaju nudimo Vam i snimanje izlaganja na Vašem skupu.
Ne brinite, od predavača uvek tražimo da potpišu saglasnost za objavljivanje predavanja tako da se oni koji to ne žele, na kraju montaže ne nađu u javno objavljenom materijalu.

Kliknite ovde za primer snimljenog kongresa 

Prenos

Pored mogućnosti da svoj skup dokumentujete fotografijama i video snimcima, MEDAPP udruženje Vam nudi široku lepezu mogućnosti prenosa Vaših događaja.

Video prenosom preko interneta koji MEDAPP udruženje može organizovati za Vaš skup omogućavate širokom auditorijumu pristup organizovanom događaju.
Telekonferencijskim prenosom možete značajno povećati broj učesnika koji  preko interneta mogu da prate događaj ravnopravno sa učesnicima koji se fizički nalaze u sali.
Takođe, videokonferencijskim sistemima u toku svog događaja možete uključivati eminantne stručnjake koji se nalaze bilo gde u svetu.

Primer promocije vebinara:



Primer vebinara:

Vrste video prenosa

Masovna telekonferencija

MEDAPP udruženje Vam može organizovati prenos kroz telekonferencijski sistem koji omogućava da svaki od gledalaca preko interneta učestvuje u diskusiji kao da se nalazi fizički u sali sa predavačem.

Na ovaj način se predavanja otvaraju ka internetu, a auditorijum širi na sve zainteresovane (ili pozvane) sa pristupom internetu u vreme održavanja predavanja.

Telekonferencija specijalizovanim sistemima

Vaš skup se može prenositi i između dva specijalizovana telekonferencijska sistema. Korisnici na krajevima ova dva sistema takođe mogu komunicirati dvosmerno i ravnopravno. Ovakvom prenosu ne mogu pristupiti korisnici koji nemaju specijalizovane uređaje za telekonferencije. Ovo je sa jedne strane ograničavajući faktor jer isključuje korisnike koji bi se od kuće priključili prenosu ali omogućava organizovanje visoko kvalitetnih prenosa.

MEDAPP udruženje Vam može organizovati prenos od Vašeg događaja ka svetu (tuđem telekonferencijskom sistemu) ili između dve tačke u Srbiji (našim telekonferencijskim sistemima).

Prenos Vašeg skupa

Na kraju, nudimo Vam i jednosmerni prenos gde se Vaš skup prenosi putem interneta i svi korisnici ga mogu preko svojih računara samo pratiti, bez mogućnosti uključivanja i komunikacije sa predavačima.

Ovo je klasični vid prenosa događaja koji je u praksi i najčešći ali korisnicima koji prate događaj putem interneta uskraćuje mogućnosti ravnopravnog učešća.

 

Za sva pitanja ili nedoumice koje imate o dokumentovanju i prenosu skupova stojimo Vam na raspolaganju.
Slobodno nas kontaktiraje na naš imejl office@medapp.rs ili naš kontakt telefon +381 64 100 4 888.


Poslednja izmena: utorak, 18. avgust 2020., 20:32