ORGANIZACIJA DOGAĐAJA

Organizacija događaja

MEDAPP udruženje se bavi i organizacijom velikih, jednodnevnih ili višednevnih, stručnih skupova lokalnog ili međunarodnog karaktera.

S ponosom ističemo da nas sve češće angažuju druge organizacje, udruženja ali i institucije kao tehničkog organizatora njihovih stručnih skupova.

Ugovorom se regulišu naša ovlašćenja za preduzimanje akcija u Vaše ime ali i obaveze koje prema Vama mamo.

Svi pregovori i organizacija biće naša obaveza li daleko od toga da će proticati bez Vas. ni jedna odluka neće proći bez Vašeg odobrenja i

prethodnog upoznavanja sa situacijom. Na ovaj način ste nam predali teret organizacije ali zadržavate kontrolu nad svim detaljima.

Ugovorom se može regulisati i Vaše ovlašćenje da za potrebe Vašeg skupa radimo foundraising. Potraga za sponzorima biće tada naša obaveza a Vi ćete kroz račine i izveštaje o prilivima sredstava i rashodima kontrolisati naš rad u Vaše ime.

Organizacija smeštaja, ishrane i putovanja za Vaše goste iz inostranstva, prikupljanje materijala od predavača i njihova priprema za štampu i štampa sastavni su delovi našeg posla. Organizacija prosluženja, animacija i propratnih kvalitetnih sadržaja koji će Vaš događaj izdvojiti od drugih sličnih su nam od posebnog značaja.

Obezbeđivanje ukupnih tehničkih sredstava za najkvalitetniji mogući tok događaja kao i njegovo medijsko dokumentovanje kroz snimanje, montiranje i distribuciju materijala po ranijem dogovoru je deo naše standardne usluge. Obezbedićemo razglas, osvetljenje, snimanje  i ukoliko želite onlajn prenos Vašeg skupa.

Ukoliko tražite rešenje za organizaciju velikog simpozijuma, kongresa ili bilo kakvog drugog stručnog okupljanja, ne tražite dalje. naši sradnici nas stalno iznova angažuju upravo zbog kvaliteta usluge i pokazane pouzdanosti. Pridružite im se! Dozvolite nam da Vas iznenadimo kvalitetom uslube i bogatstvom ponudekoju čemo obezbediti Vašem događaju kao angažovani tehnički organizator.

Ukoliko tražite saradnika za organizaciju velikog stručnog skupa, ne tražite dalje. Slobodno nas kontaktirajte na na office@medapp.rs ili naš kontakt telefon +381 64 100 4 888. Zaključite sami zašto nas drugi svrstavaju u stalne spoljne saradnike.


Poslednja izmena: utorak, 18. avgust 2020., 20:25