Često postavljana pitanja

Zašto moram da se registrujem?
Sistem upisivanje kursa i uspeh na njemu povezuje sa konkretnim korisnikom.

Vaše ime i broj licence će biti prosleđeni komori i biti upisani na sertifikat nakon polaganja testa te je izuzetno važno da se registrujete i tom prilikom tačno unesete svoje podatke.

 

Nije mi stigao aktivacioni mejl prilikom registracije
Mejl sa aktivacionim linkom stiže na adresu koju ste naveli prilikom registracije za najdalje pet minuta. Ukoliko ga ne vidite nakon toga u svom inbox-u (primljenoj pošti), proverite u spam-u (nepoželjnoj pošti). Neki mejl provajderi i njihovi sistemi često automatske poruke svrstavaju u nepoželjnu poštu.

Ukoliko aktivacioni mejl ne uspete ni tamo da pronađete, obratite nam se na podrska@medapp.rs. Vaš nalog će biti ručno aktiviran u narednih 24 sata od strane našeg tima.

 

Uplatio bih samostalno kotizaciju za upis kursa. Kako da to uradim?
Registrujte se na naš edukativni portal. Na stranici kursa se pod „Opcije upisa“ nalazi i primer popunjene opšte uplatnice za uplatu kotizacije.

Dovoljno je da nakon uplate kotizacije u banci ili pošti fotografišete ili skenirate popunjenu i overenu uplatnicu i pošaljete tu fotografiju na office@medapp.rs sa svojim registrovanim korisničkim imenom. Naš tim će Vas u naredna 24 časa obavestiti o upisivanju na odgovarajući, uplaćeni kurs.

 

Ne vidim polje za unos tajnog koda kupona

Polje se pojavljuje na stranici kursa samo ukoliko je korisnik uspešno prijavljen na sistem svojim korisničkim imenom i lozinkom.

 

Zaboravio sam svoje korisničko ime ili lozinku
Ne brinite. Kliknite na dugme „Prijava“ pa link „Zaboravili ste korisničko ime ili lozinku?“ i ispratite jednostavnu proceduru.

Ukoliko se sami ne snađete, slobodno nam se obratite na podrska@medapp.rs. Vaši podaci će biti potvrđeni za Vas i prosleđeni na mejl sa koga nam se obratite za pomoć.

 

Izgubio sam ranije preuzeti sertifikat
Ništa za to! Jednom položeni kurs ostaje kurs koji ste Vi položili do kraja njegove akreditacije. Dovoljno je da se prijavite svojim korisničkim imenom i lozinkom, uđete na ranije završeni kurs i ponovo preuzmete sertifikat. Sertifikat možete preuzimati do kraja akreditacije kursa neograničeno puta.
Ukoliko ne uspete, slobodno nam se javite na podrska@medapp.rs i mi ćemo preuzeti sertifikat za Vas i poslati Vam ga na mejl sa koga nam se obratite.

 

Upisao sam kurs pre određenog vremena ali ga nisam završio i više ga ne vidim u ponudi
Svi kursevi su akreditovani u nekoj od zdravstvenih komora Republike Srbije. Sve akreditacije su vremenski ograničene. Ukoliko je akreditacija istekla i kurs će biti povučen iz ponude.
U sižeu podataka o kursevima se nalazi i datum isteka akreditacije.
Kurs morate završiti pre isteka akreditacije! Nakon ovog datuma će kurs biti povučen iz ponude i svi polaznici koji ga nisu uspešno do tada završili će ostati bez mogućnosti da dobiju sertifikat.

Poslednja izmena: četvrtak, 9. avgust 2018., 02:13