O platformi

Misija i vizija

MEDAPP udruženje teži tokom svog dugogodišnjeg rada da uvede u svakodnevnu upotrebu sve novine u informacionim tehnologijama koje bi unapredile dostavljanje i kvalitet kontinuiranih medicinskih edukacija.
Liderska pozicija na ovom polju je ono čemu stremimo i uspešno osvajamo.

 

Tehnologije

Naš edukativni portal je mnogo više od puke platforme za testiranje koju koriste naši konkurenti.
Zato naš sistem i nije internet sajt već potral. Uspešno smo ugradili u njega sisteme za testiranje, videokonferencije, interaktivni prenos predavanja i striming kanal za prenose događaja čiji smo tehnički organizator.

 

Usluge

Naše dugogodišnje iskistvo je ugrađeno u svaki segment našeg sistema. Kako okupljamo stručnjake iz polja medicine i informacionih tejnologija, nije bilo teško spojiti sve što je medicinaru potrebno sa funkcionalnošću informacionog sistema.
Kvalitet, dostupnost i brza podrška je ono što naši korisnici mogu očekivati. Naši saradnici sa druge strane dobijaju redovne detaljne statističke podatke o posećenosti njihovog kursa kao i korisne informacije o sadržaju koje im mogu otkriti propuste u materijalima i omogućiti njihovo unapređenje i korekcije.

 

S pogledom u budućnost

Ukoliko tražite pouzdanu platformu sa kvalitetnim materijalima za svoje usavršavanje ne tražite dalje.
Ukoliko tražite saradnika da svoje ideje vezane za kurseve kontinuirane medicinske edukacije sprovedete u dela, slobodno nas kontaktirajte na office@medapp.rs.
Naše dudgogodišnje iskustvo će Vam biti stavljeno na raspolaganje!

Poslednja izmena: sreda, 1. avgust 2018., 21:51