ELEKTRONSKO IZDAVAŠTVO

E Knjige - Elektronsko izdavaštvo

Izdavanje štampanog materijala nosi uvek velike troškove štampe. Sveprisutnost mobilnih telefona i njihovi sve veći ekrani koji se prilagođavau pregledanju multimedijalnih sadržaja izmešanih sa tekstom stvorili su uslove za pojavu eKnjiga.

Materijal pripremljen za klasičnu štampu se može pretočiti u sjajne eKnjiga aplikacije dostupne na sve tri najzastupljenije platforme za mobilne telefone: Android, iOS i Windows mobile operativne sisteme namenjene mobilnim uređajima.

Koje su prednosti eIzdavaštva u odnosu na klasičnu štampu knjiga i drugog materijala u papiru? Cena izrade same knjige je daleko manja jer ne postoji štampa. Samim tim ne postoji ni tiraž. Jednom napravljena eKnjiga koja se postavi za javno dostupnu se može preuzimati neograničeno puta, neograničeno dugo.

Velika prednost su mogućnosti koje eIzdavaštvo donosi za uvođenje multimedijalnih sadržaja. Vaša knjiga može da višestruko uveća svoju upotrebnu vrednost kroz video materijale, galerije fotografija i kviz testiranja čitaoca. ovo su samo neke od mogućnosti kojima se eKnjiga može unaprediti u odnosu na klasičnu knjigu.

I na kraju, ukoliko želite da korigujete svoju eKnjigu, uza razliku od štampanih izdanja, kada korigujete eknjigu i postavite ispravljenu verziju za javno preuzimanje vi je možete proslediti kao update svim korisnicima koji je već korste. To znači da će i oni koji su Vašu knjigu preuzeli i već koristili sa eventualnim propustima dobiti ispravke.

Za razliku od .pdf ili .epub izdanja koja se mogu lako podeliti sa drugima nakon kupovine, aplikacije se instaliraju direktno sa sajtova za njihovu distribuciju na telefon korisnika onemogućavajući mu lako deljenje preuzete eKnjige koja je u prodaji.

Unapređenje E - izdavaštva

MEDAPP udruženje intezivno radi na unapređenju eIzdavaštva. Težimo da sadržaj eKnjiga čije kreiranje možemo ponuditi neprekidno poboljšavamo i kvalitetom i kvantitetom.

Nudimo Vam svoje usluge kroz savetovanje za dodavanje multimedijalnih materijala u Vašu eKnjigu, njen prelom, izradu same eKnjige od pripremljenog materijala i njenu distribuciju kroz ovlašćene portale za distribuciju Android, iOS i Windows mobile aplikacija. Možemo za Vas potražiti i sponzore koji bi pokrili troškove izrade Vaše knjige i to se, pored drugih naših obaveza prema Vama može rešiti ugovorom. Ukoliko želite da objavite elektronsko izdanje knjige ili bilo kog materijala za publikovanje, slobodno nas kontaktirajte na office@medapp.rs ili naš kontakt telefon +381 64 100 4 888


Poslednja izmena: utorak, 18. avgust 2020., 20:21