Uputstvo korisnicima platforme

Hvala Vam na poverenju i interesovanju da deo Vašeg stručnog usavršavanja bude i završavanje onlajn kursa akreditovane kontinuirane medicinske edukacije na MEDAPP portalu edukacija!
Naš portal je sa posebnom pažnjom usavršavan i dizajniran kako bi bio konforan i intuitivan za polaznike.
Preglednost, laka dostupnost informacija i kvalitetnih sadržaja je ono što nas izdvaja od konkurencije.

UPUTSTVO ZA OTVARANJE NALOGA I UPISIVANJE KURSA KODOM KUPONA

 

Kategorije kurseva

Odabirom svoje komore iz „Kategorije kurseva“ u navigaciji našeg portala dobićete sve trenutno dostupne kurseve za Vašu struku sa svim detaljima o samom kursu.

 

Detalji kursa

Detalji će Vas obavestiti o temi, broju poena koje kurs donosi, predavačima i ceni ako je neophodno prvo platiti kotizaciju za pristup kursu.
Takođe, molimo Vas da obratite pažnju, u detaljima se nalazi i datum isteka akreditacije kursa. Sve aktivnosti nakon ovog datuma nadležna komora neće priznati. Tako Vam ni polaganje testa i eventualno preuzimanje sertifikata neće biti prihvaćeno za dobijanje KME poena.

 

Korisnički nalog

Pre nego što se prijavite za polaganje nekog od naših kurseva neophodno je da otvorite svoj korisnički nalog. Ukoliko već imate nalog, potrebno je da se ulogujete.
Korisnički nalog možete otvoriti ili se podacima iz postojećeg prijaviti klikom na dugme „Prijava“ u zaglavlju portala gore desno.
Nakon popunjavanja formulara sa Vašim podacima, koji su neophodni kako bi se izdao validan sertifikat i izveštaj za komoru u cilju dobijanja KME poena, sistem će Vam poslati mejl za aktivaciju naloga na mejl adresu koju ste naveli pri registraciji.
Ukoliko ne vidite aktivacioni mejl nakon pet minuta u svom inbox-u (prijemnom sandučetu), proverite da mejl nije primljen u spam folderu (nepoželjna pošta). Neki mejl sistemi automatske poruke prepoznaju greškom kao spam (nepoželjnu poštu).
Ukoliko ni tako ne pronađete aktivacioni mejl, slobodno nam se javite na podrska@medapp.rs, Vaš nalog će biti aktiviran istog dana od strane našeg tima.

 

Načini prijave na kurs

Postoje tri načina pristupanja MEDAPP KME onlajn kursevima.
Za svaki od načina upisivanja je neophodno da ste prethodno otvorili korisnički nalog i da ste se uspešno prijavili na portal svojim korisničkim imenom i lozinkom.

Standardni kursevi

Ovaj kurs možete upisati pomoću tajnog koda sa kupona koji ste dobili od naših saradnika ili samostalnom uplatom kotizacije.
Na stranici kursa, nakon prijave na sistem, ispod njegovih detalja je dovoljno da unesete tajni kod u za to naznačeno polje i automatski ćete biti upisani na kurs.
Kod kupona se koristi za upis jednog polaznika, nakon unosa je poništen i ne može se više upotrebiti. Nakon upisa kursa kodom kupona polazniku je dovoljno da prilikom kasnijih pristupanja kursu jednostavno klikne na ime kursa.
Standardne kurseve je moguće upisati i samostalnom uplatom kotizacije.
Ulaskom na stranicu kursa ćete ispod detalja o kursu i polja za kod kupona videti i primer popunjene uplatnice. Ovaj primer uplatnice je moguće i odštampati iz našeg sistema. Uplatom kotizacije po ovim instrukcijama i slanjem fotografisane ili skenirane uplatnice nakon uplate na office@medapp.rs  stičete pravo da upišete kurs. U naredna 24 časa ćete dobiti potvrdu od našeg tima o uspešnom upisivanju na uplaćenu edukaciju.

Onlajn kursevi „Po pozivu“

Određeni kursevi označeni kao edukacije „Po pozivu“ nije moguće samostalno upisati.
Ukoliko ste od naših saradnika dobili kupon sa tajnim kodom koji Vam omogućava upis ovakve edukacije, potrebno je da otvorite korisnički nalog ili se postojećim prijavite na sistem i na stranici kursa unesete Vaš tajni kod u za to namenjeno polje.

Besplatni onlajn kursevi

Onlajn edukacije na našem portalu naznačene kao besplatne može upisati i završiti svaki registrovani korisnik na našem portalu. Dovoljno je da klikne na dugme za ulaz na kurs na samoj stranici kursa, nakon što se uspešno prijavio na portal svojim korisničkim imenom i lozinkom.

 

Segmenti kursa

Po upisivanju onlajn kursa stičete pravo pristupanju njegovom materijalu. Svaki kurs je podeljen u deo sa edukativnim materijalom, deo sa testom provere znanja i evaluacionom listom kursa i, na kraju, sertifikatom koji dokazuje uspešno polaganje testa.
U zavisnosti od izbora autora edukativni materijali su najčešće u obliku elektronske lekcije ili video predavanja.
Elektronska lekcija je najsličnija knjizi i polaznik se kroz nju kreće „listanjem“ na sledeću stranicu. Za razliku od knjiga može sadržati i video zapise i linkove ka drugim resursima na internetu.
Video snimci predavanja Vam pomoću „žive reči“ predavača uz njegovu prezentaciju donose utisak prisustvovanju živom predavanju. Predavači u toku izlaganja naglase i istaknu najvažnije stvari te naši snimci verno prenose ovu prednost „žive“ edukacije.
Nakon prolaženja edukativnih materijala polaznici mogu pristupiti polaganju testa provere stečenih znanja. Potrebno je najmanje 60 procenata tačnih odgovora kako biste položili test.
Još jedan obavezan deo za sve polaznike je popunjavanje evaluacione liste kojom ocenjujete kvalitet našeg kursa. Ne brinite, sa ukupno desetak pitanja, ovu anketu ćete popuniti za minut!
Pošto ste položili test i popunili obaveznu evaluacionu listu, možete preuzeti sertifikat o uspešnom završavanju onlajn kursa kao dokaz o njegovom uspešnom pohađanju.
Naš sistem će sam poslati izveštaj komori o Vašem polaganju kako bi Vam bili dodeljeni KME poeni.
Jednom izdat sertifikat možete preuzeti ponovo neograničeno puta do isteka akreditacije samog onlajn kursa.

 

Kontakt i podrška

Za sva pitanja ili u slučaju da imate tehničkih problema prilikom korišćenja našeg edukativnog portala, slobodno nam se obratite na podrska@medapp.rs ili telefon 063/8076549

Poslednja izmena: nedelja, 16. septembar 2018., 09:34